یک مطالعه جدید انجام شده توسط دانشگاه پن استیت نشان داده است که مصرف روزانه آووکادو ممکن است به بهبود کیفیت رژیم غذایی کمک کند، اما تاثیر چندانی بر کاهش خطر بیماریهای قلبی-متابولیک ندارد. این تحقیق که بر روی 1,008 شرکتکننده با چاقی شکمی و مصرف پایین آووکادو انجام شده، به مدت 26 هفته ادامه یافت و شرکتکنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که روزانه یک آووکادو مصرف کردند و گروه کنترل که از مصرف آووکادو خودداری کردند.
نتایج منتشر شده در مجله Current Developments in Nutrition نشان داد که گروهی که آووکادو مصرف کرده بودند، بهبود قابل توجهی در رعایت دستورالعملهای غذایی آمریکا نشان دادند. این بهبود بیشتر به دلیل افزایش در مصرف کلی سبزیجات و نسبت مطلوبتر چربیهای اشباع نشده به چربیهای اشباع بود. با این حال، با وجود افزایش پایبندی به دستورالعملهای غذایی، هیچ تغییر معناداری در فاکتورهای خطر بیماریهای کاردیومتابولیک در طول دوره مطالعه مشاهده نشد.
این یافتهها اهمیت مصرف غذاهای مغذی و تنوع در رژیم غذایی را برای بهبود سلامت کلی تاکید میکنند. اگرچه آووکادو میتواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع به بهبود کیفیت رژیم غذایی کمک کند، محققان بر این نکته تاکید دارند که تکیه بر یک ماده غذایی خاص به تنهایی کافی نیست. برای دستیابی به بهترین نتایج سلامتی، توصیه میشود که افراد رژیم غذایی خود را با انواع مواد مغذی غنیتر و کمتر فرآوری شده تنظیم کنند.